Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli.

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Ezekben a kihívásokkal teli időkben is szolidaritásunkat fejezzük ki minden ügyfelünk, alkalmazottunk, beszállítónk és partnerünk felé. Köszönjük mindazoknak, akik a frontvonalon segítenek másoknak. A mezőgazdasági termelőknek, akik az élelmiszerekről gondoskodnak ugyanúgy, mint az egészségügyi ellátással foglalkozóknak, valamint az egészségügyi szakembereknek, akik minden beteget gondoznak. Kubota #OnYourSide: továbbra is hosszú távon is támogatjuk Önöket,számíthat támogatásunkra.

A Kubota útja 1890-ben kezdődött, amikor Japán csatornahálózatához előállították az első vízvezetékcsöveket. A cég alapítója, Gonshiro Kubota lefektette annak a társaságnak az alapjait, amely ma az ipar egyik legfontosabb szereplője. A Kubota egy öntödéből hamarosan globálisan meghatározó vállalattá vált a mezőgazdasági, építőipari és vízzel kapcsolatos iparágakban.

Az idő múlásával a vállalat kibővítette üzleti tevékenységét is a szolgáltatások és termékek köre mellett. 1922-ben elkezdte a kerozin hajtású motorok gyártását az agráripar számára, ahol ezzel jelentős előrelépést tett. Később, az 1960-as években a vállalat piacra dobta a szárazföldi talajművelésre szánt traktorcsaládját, még mielőtt megkezdte a vízellátási projektekkel és a szennyvízrendszerekkel kapcsolatos tevékenységét. 1974-ben a Kubota bemutatta saját kompakt mini kotrógépét, amely mindenki számára nagyban megkönnyítette a földmunkát. 1998-ig a Kubota nemzetközivé válási stratégiájának részét képezte, hogy Kínában gyárat, valamint értékesítési központot létesített.

A világ manapság számos súlyos problémával néz szembe. A Kubota folyamatosan dolgozik azon, hogy a társadalom, valamint az annak jövőbeni fenntartásával kapcsolatos problémákra megoldásokat találjon. Napjainkban az egyik vezető gépgyártóként referenciaként szolgál minden, a világ bármely részén működő vállalat számára. Termékkínálata számos területet lefed, mint a mezőgazdaság, az építőipar és a vízellátó rendszerek. A japán vállalat emellett a világ vezető kompakt dízel- és benzinmotor gyártója, mezőgazdasági, építőipari és stabilmotoros generátor alkalmazásokhoz. Ezzel párhuzamosan a Kubota mezőgazdasági feladatokra alkalmazott technológiai megoldásai, mint például az Autonóm Traktor és a Kubota Bi-speed rendszer, jelentősen javították és egyszerűsítették az üzemeltetők munkáját világszerte.

Ráadásul a Kubota elkötelezett a környezet védelme mellett és hozzájárul a víz- és élelmiszerhiány globális problémáinak megoldásához. Motorjai, fűnyírói valamint kompakt építőipari berendezései, precíziós alkalmazásai és anyagai hozzájárulnak a városok fenntartásához.

Ezen felül a Kubota világszerte elismert japán technológiáit, szakértelmét és megszerzett tudását alkalmazza a vízinfrastruktúra-iparágban előállított termékek fejlesztésére és forgalmazására. Ennek célja, hogy megvédje a Föld korlátozott erőforrásait és tiszta, biztonságos vizet szállítson a világ minden tájáról.

Yuichi Kitao, a Kubota Corporation elnöke és képviselőigazgatója a közelmúltban kiemelte a társaság alapvető értékeit, mint tisztelgést az alapítóval szemben: „130. évfordulónk alkalmával nem felelnénk meg kötelességünknek, ha nem emlékeztetnénk magunkat alapelveinkre, mely szerint „innováció nélkül nem lesz növekedés”.

Külön említésre került a mai Kubota-filozófia két fő értéke: a “One Kubota”(„Kubota Egység”) és az “On Your Side” („Veled van”). Kitao úr szerint: A „One Kubota” alapvető meggyőződésünk: a társaság minden tagja nélkülözhetetlen csoportunk számára. Az „On Your side” azt jelenti, hogy mindent, amit azért teszünk nap mint nap, hogy kielégítsük a piaci igényeket a felhasználóink helyzetébe képzelve magunkat, azt a felhasználó, azaz az Ön érdekében tesszük. ”

Ennek eredményeként - tekintettel a Kubota hosszú történetére és fejlődésére - fontos látni, honnan hová tart a társaság. A Kubota 130 éve töretlenül végzi munkáját a legjobb minőségű és a legmegfelelőbb termékek és szolgáltatások érdekében, miközben óvja a természetet, hogy jobb világot hagyjon a következő nemzedékeknek. Az innováció, a kutatás és leginkább az ügyfelekkel való hatékony kommunikáció révén hűséges marad a “For Earth, For Life” („A Földért, az Életért”) mottójához.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő