Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

BX261

BX261 Kubota compact tractor
<no value>BX261 Kubota compact tractor

BX261

A rendkívül sokoldalú BX261 et igényes feladatok végrehajtására tervezték - a tereprendezéstől a fűnyírásig. A nagy teljesítmény / kis súly arányt a hatékonyság és a teljesítmény maximalizálása érdekében lett kialakítva.

Az alapfelszereltséghez tartozó prémium specifikációkkal ez a nagy teljesítményű kompakt traktor a leghatékonyabb működéshez lett megépítve. A jól megtervezett kezelői kényelem magában foglalja a tágas sík vezetői fedélzetet, az ergonómikusan elhelyezett és az egyszerű felismerés érdekében szín kóddal ellátott kezelőszerveket, valamint a hidraulikus szervó kormányzást. Az a AWD öszkerék hajtással ellátott és egy darab pedállal működtethető 2-tartományú HST sebességváltóval (2 előre / 2 hátra fokozat) a traktor igazán sokoldalú. Független középső és hátsó TLT tengelycsonkkal és az mellső / középső és hátsó függesztésel, valamint a homlokrakodóhoz is alkalmas fejlett hidraulika rendszerrel sokféle munkagép és fűnyíró adapter catlakoztatható akár gyors, szerszám nélküli cstlakoztatásos/ leválasztásos kialakításban is.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő