Két-KATA Kft.
Hivatalos Kubota márkakereskedés
Trimble Mg Szoftware
Trimble Mg Szoftware

Trimble Ag Szoftver és reg : Három legmodernebb Ag szoftverplatform és az mdash Csatlakoztatott Farm & Trade Farm Works szoftver és reg, valamint az & nbsp Agri-Data & reg Solutions & mdash egyetlen hatékony végponttól kezdődő ag megoldássá kombinálható. & nbsp Ez & nbsp all-in -one eszköz & nbsp kínál az ügyfeleknek egy & nbsp teljes asztali, web alapú és mobil alapú mezőgazdasági szoftver megoldást & nbsp, amely egyszerűsíti a gazdaságok adatainak kezelését és termelékenységét, a jövedelmezőség és a fenntarthatóság növelése érdekében az & nbsp gazdálkodók, növénytermesztési tanácsadók, mezőgazdasági kiskereskedők és élelmiszer-feldolgozók számára. Az mg műveletek és a ROI mérése az iparágvezető mobilalkalmazásunknak köszönhetően egyszerűvé és hatékonnyá válik.

Például a Farmer Solutions a következőket tartalmazza:

 • Növénytervezés
 • Területi nyilvántartás
 • Precíziós Mg térképezés és támogató eszközök
 • Pénzügyi eszközök
 • Trimble Ag Mobile

SMAG

Az Agreo & copy és az Atland & copy olyan gazdálkodási információs rendszerek (FMIS), amelyek integrálják a gazdaság összes tevékenységét (növények, szőlő, tenyésztés). Velük vezérelheti a mezőgazdasági műveleteket a vetéstől a betakarításig, előrejelzheti és ellenőrizheti a műtrágyázást, készleteket és eszközöket vehet igénybe, amelyek segítenek a jogszabályok betartásában vagy a haszonkulcsok kiszámításában. Az opcionális precíziós gazdálkodási modulokkal, amelyek az Atland és az Agreo számára az első olyan FMIS-et amely kompatibilisek az ISOXML-lel Franciaországban, könnyedén adatcserét végezhetnek a traktorral az rsquo kijelzőjén:

 • Exportálja a tervezett feladatokat, a tanácsadói javaslatokat, vagy csak a gazdaságát, a területeketés a bemeneti adatokat, hogy az összes adat rendelkezésre álljon, amely ahhoz szükséges, hogy a feladatok gyorsan megjelenjenek a kijelzőn.
 • Távfelügyeleti szolgáltatásokat kínáló partnereink által biztosított térképek exportálása
 • Importálja és adjon értéket a kijelzőn rögzített feladatokhoz és adatokhoz az FMIS-be.

Topcon
Topcon

Testreszabott adatkezelési megoldások bármilyen művelethez

A Topcon SGIS agronómiai szoftverrel a felhasználók hatékonyan és eredményesen tudják felajánlani a terményeknek és az rsquo helyi feltételeknek és követelményeknek megfelelő többtermékű és változó tarifájú terveket. Az SGIS szoftver az agronómiai és gazdasági ajánlásokat, valamint az új és jövedelmezőbb növénytermesztési döntéseket irányítja. Az SGIS adatkezelési megoldásai magukban foglalják az SGISfarm, a gazdaságok tulajdonosai és az üzemeltetők számára, az SGISpro a professzionális agronómus számára, és az SGISenterprise, amely precíziós adatkezelést biztosít több felhasználós környezetben.

SGISfarm & ndash Egyszerű használatú adatkezelés a gazdaságok tulajdonosai és üzemeltetői számára.

A professzionális mezőgazdasági termelő számára ideális, az SGISfarm egyszerűen használható eljárással egyszerűsíti az átalány- és változó tarifájú térképek létrehozását a minőség vagy a pontosság feláldozása nélkül. Ez a folyamat a bevált ajánlási módszerekre összpontosít, amelyek előrecsomagoltak egy könnyen elérhető sablonba az egyenlet létrehozásának összetett folyamatának kiküszöbölésére. Az SGISfarm importál és kezeli az összes olyan adatot, amely kritikus jelentőségű a sikeres gazdálkodási művelet szempontjából. Az adattípusok a következők: talajvizsgálat, terméshozam és a felhasznált adatok, valamint növényi érzékelők, talajok és topográfiai adatok.

SGISpro & ndash Adatkezelés és elemzés a professzionális agronómus számára

A coop op, agronómus vagy technológiai gondolkodású gazdák számára készített SGISpro az SGISfarm funkcionalitására épít, és számos hatékony elemző eszközt tartalmaz, amelyek felhasználhatók a hozamok, a talajvizsgálati információk és alkalmazás adataihoz. Az SGISpro felhasználók hatékonyan kínálhatnak termék és VRT terveket, amelyek testreszabhatók a termelők és az rsquo pontos követelményeihez. Iparágak számára kizárólagos eljárást kínál a változó tarifájú alkalmazások testreszabásához, hogy azok tartalmazzák a helyi követelményeket, valamint az ügyfelek és az rsquo-specifikus kéréseket.

SGISenterprise & ndash Együttműködés korszerűsítése több SGIS-felhasználó között

Az SGISenterprise új lehetőségeket nyit meg a mezőgazdasági termelő és az agronómus közötti összekapcsolódás érdekében. Az SGISfarm és az SGISpro felhasználók együttműködhetnek és hozzáférhetnek ugyanahhoz az adatbázishoz. Ez azt jelenti, hogy egy profi felhasználó több farm-felhasználót kezelhet, és hozzáférhet minden adathoz. Ugyanakkor a termelők csak azoknak az adatoknak a megtekintésére korlátozódhat, amelyek relevánsak a működésükhöz. A Topcon különbséget tesz abban, hogy lehetőséget biztosítson a felhasználók számára a teljes ellenőrzéshez és az adatokhoz való hozzáféréshez, és azt nem feltöltik egy távoli szerverre, hanem egy helyi kiszolgálón tárolják az ügyfél & rsquo helyén.

Gatekeeper
Gatekeeper

A piacvezető szoftver az Egyesült Királyságban és Írországban, a Gatekeeper teljes termesztési és precíziós gazdálkodási megoldást nyújt a termelőknek és tanácsadóknak.

Kezeli a teljes növényi rendszert és nyomonkövethetőségi követelményeket, miközben részletes jelentést nyújt a termelési költségekről fajta és terület szintekről annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb döntéseket hozza Ön és a gazdasága. A tanácsadókkal és a fedélzeti vezérlőkijelzőkkel történő integráláskor a Gatekeert létfontosságú integrált csomópontot kínál a farmon lévő adatokhoz és információkhoz. A precíziós gazdálkodással kapcsolatos adatok a terménynyilvántartásokkal együtt megnézhetők és lekérdezhetők. A Gatekeeper és a számítógép közötti adatátvitel csökkenti a kézi adatbevitelt, a pontatlanságokat és az időbeli késéseket. Növényvédő szerek és tápanyagkezelés ellenőrzése szintén rendelkezésre áll.

365 FarmNet
365 FarmNet

365FarmNet & ndash A mezőgazdasági üzemek digitális megoldása

 • Átfogó gazdálkodási platform minden gazdaságmérethez
 • Széles körű felhasználás növénytermesztésben és tejtermesztésben
 • Felhő alapú platform megkönnyíti az intelligens adatkezelést
 • Kiterjedt alapadatok szolgáltatása, például növényvédő szerek, műtrágyák, fajták, gyógyszerek
 • A különböző követelmények teljesítésére elfogadott megoldások
 • Alkalmazások a mobil adatok rögzítéséhez közvetlenül a terepen vagy a telephelyen
 • Gép kommunikáció
 • Egyszerű precíziós mezőgazdasági alkalmazás széles felhasználói spektrumhoz
 • Ingyenes az alapváltozatban: a gazdaság irányítás a szabályok betartásával
 • Az egyénileg hozzáadható kiegészítő funkciók moduláris kiterjesztése
 • A partnerek integrációja: ma már több mint 30 partner

A 365FarmNet az Európa és az rsquos legnagyobb, több díjnyertes felhőalapú szoftvere az egész gazdálkodás számára, függetlenül a gazdaság méretétől és működési típusától. A 365FarmNet platform gyártótól független szegmenseket átfogó partneralkalmazásokat használja, és lefedi az operatív menedzsmenthez szükséges összes funkciót. A vetésforgó tervezésével kezdve a betakarításig, beleértve a fontos témákat, például a növényvédő szerek és műtrágyák alkalmazását, a szántóföldről a gazdaságba, a dokumentációtól az operatív elemzésig. & Nbsp

AO Agrar-Office

Szoftvereink és szolgáltatásaink az Ön sikeréhez

Vezető integrált irányítási rendszerünk sokoldalú csomagot kínál a szakemberek számára, beleértve olyan szolgáltatásokat, mint a füves terület-indexek, dokumentációs eszközök, műtrágyaszabályok és legelőnaplók. Az állattenyésztőknek tehén nyilvántartó, szoftvert kínálunk marhahús-előállításhoz és tehéntartáshoz, valamint takarmányszámítási és optimalizálási eszközt is. integráció a takarmánykeverőkkel.

Mozgás közben a mobil felvétel APP és fedélzeti számítógép segítségével érhető el. Más funkciók biztosítják a gépi integrációt és a feladatkezelést, valamint az átfogó siker-elemzést és -értékelést. A szoftver kompatibilis az összes ismert gépgyártóval.

AO növények

Innovatív szoftvermegoldásokat kínálunk a növénytermesztés szakembereinek, például mezőkártya-indexeket, bérleti és területgazdálkodást, alterület-kezelést, állománykezelést és műtrágya-tervezést.

AO Business

Készítsen áttekintést még a csúcsidőszakban is, ha számlázásra, bérszámfejtésre, pénzügyi elszámolásra vagy stratégiai operatív tervezésre vonatkozik.

AO-alkalmazások

Ezek az innovatív termékek segítenek a mezőgazdasági feladatok optimalizálásában, és könnyen szinkronizálhatók az AO Agrar Office szoftvertermékeivel.

Kérjen ajánlatot!

Keresse szakértő kollégáinkat, szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük, a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

A Két-KATA Kft csapata

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező kérjük frissítsen egy érvényes e-mail formátumra
Szükséges mező Kérjük, frissítsen egy érvényes telefonszám-formátumra
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft.

featured-content-map

2118 Dány,
Zöld utca 20.

Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 16:30
Kedd
08:00 - 16:30
Szerda
08:00 - 16:30
Csütörtök
08:00 - 16:30
Péntek
08:00 - 16:30

Rólunk

Két-KATA Kft. csapata
Ismerje meg a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Óvja meg gépét a Kubota Care Program segítségével! Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő