Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

L1421

L1421
<no value>L1421

L1421

Robusztus, könnyen használható és nagyszerűen specifikálható. A kompakt L1421 traktor a mindennapi munkavégző ló, amelyet a kényelem és biztonság érdekében terveztek a termelékenység optimalizálását figyelembe véve.

A maximális teljesítmény érdekében tervezeték meg az L1421 Kubota erőteljes, megbízható és gazdaságos 42 lóerős E-TVCS motorját. Négykerék-meghajtással és hidrosztatikus szervó kormányművel van ellátva már alapkivitelben. Hárompont függesztése nagy teljesítményű hidraulikának köszönhetően jelentős emelőképességet biztosít. Mindezeken túl választási lehetőséget is kínál az erőátviteli rendszerek között- teljes mértékben szinkronizált (FST) vagy hidrosztatikus (HST) az optimális teljesítmény és vezérlés érdekében. Kivállóan manőverezhető, a Kubota ferde fogaskerekes lehajtása rendkívül szűk fordulási sugarat biztosít, valamint maximális erőátvitelt biztosít a kerekekhez minden kormányzási szögben.

A tágas kezelői platformot a kezelő kényelme érdekében alakították ki. A karcsú motorházfedél nagyobb látóteret biztosít. Teljesen felszerelt. Minden napra garantálja a termelékenységet és biztonságos munkavégzést. Egy kényelmes rugóztatott ülést, ergonómiailag elhelyezett kezelőszerveket, hidraulikus független TLT-t - felhajtható biztonsági kerettel, felső függesztőkar-tartóval és ROPS bukókerettel. Az opcionálisan csatlakoztatható LA714EC homlokrakodó kiemelkedő emelőkapacitást, jelentős emelési magasságot és gyors működést kínál.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő