Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

L2351

L2351
<no value>L2351

L2351

Gazdaságos és rendkívül produktív, az L2351 verhetetlen, sokoldalú csomagot kínál a munkához.

Megbízható, nagy teljesítményű, 35 lóerős, 3 hengeres Kubota E-TVCS dízelmotorral van felszerelve, hogy a kategória vezető teljesítményét, tisztább égéstermék kibocsátjtást és kiemelkedő üzemanyag-fogyasztást biztosítson. Az L2351 nagyon precíz és gazdaságos FST sebességváltóval (teljesen szinkronizált sebességváltó) rendelkezik. 16 előremeneti és 16 hátrameneti fokozattal, a Kubota erős hárompont függesztőművével valamint az alapkivitelű 2 db kiadó szelepeivel biztosítják a munka könnyű elvégzését. A független hátsó TLT rendszer elektrohidraulikus TLT kapcsolóval van ellátva, ami egyszerűen kapcsolható haladás közben is.

A kiválóan manőverezhető 4WD L2351 kiemelkedő vonóerőt nyújt minden munkakörülményben. A ferde fogaskerekes mellső hídjával simább, szűkebb fordulást biztosít. A Kubota által tervezett homlokrakodók is rendelkezésre állnak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a traktorhoz, illetve biztosítsák a pontos vezérlést és az egyszerű kezelhetőséget. Az L2 sorozat választható Bukókerettel vagy teljesen integrált, klímatizált fülkével, hogy egész évben kényelmesen használhassa a berendezést.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő