Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

L2421

L2421
<no value>L2421

L2421

Rendkívül sokoldalú. Az L2421 választható: FST sebességváltóval (teljesen szinkronizált sebességváltó) 16 előremeneti és 16 hátrameneti fokozattal, vagy HST Plus (hidrosztatikus sebességváltó), illetve hat tartományú, fejlett hidraulikus Dualspeed funkcióval, ami egy korszerű optimális vezérlési redszer, amely magában foglalja a terhelés érzékelését, az automatikus gázadást és a gázadásos előrehaladás vezérlést.

A traktor megbízható, nagy teljesítményű, 42 lóerős 4 hengeres Kubota E-TVCS dízelmotorral rendelkezik, amely kategóriavezető teljesítményt, tisztább égéstermék kibocsátást és kiemelkedő üzemanyag-takarékosságot nyújt. A Kubota hárompont függesztése könnyű munkavégzést biztosít. Kettő kiadó szeleppel, valamint egy független, hátsó TLT-rendszerrel van ellátva. Innovatív, elektrohidraulikusan független TLT-kapcsolóval rendelkezik, a munkagépek egyszerű használatához. A kiválóan manőverezhető 4WD L2421 kiemelkedő vonóerőt és tapadást tesz lehetővé szinte bármilyen munkakörülményben. A ferde fogaskerekű első tengelyével simább, szűkebb fordulást biztosít.

Kubota által tervezett homlokrakodók is rendelkezésre állnak, hogy megfeleljenek a magas igényeknek, valamint biztosítsák a pontos irányítást és az egyszerű kezelhetőséget. Az L2 sorozat választható bukókerettel vagy teljesen integrált, klímás fülkével, amely az egész évben történő munkavégzéshez kínál megfelelő munkakörnyezetet. A tágas fülke kiváló kilátást biztosít miden irányban, valamint deluxe ülést, szervokormányt, könnyen kezelhető Intellipanel-et a valós idejű üzemeltetési adatok eléréséhez. Ergonómiailag elhelyezett kezelőszerveket és működtető karokat a traktor tökéletes összhangjához.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő