Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

L2501

L2501
<no value>L2501
<no value>L2501

L2501

Erőteljes és nagyon termelékeny. Az L2501 széles választékot kínál három erőátviteli opcióból, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Kubota rendkívül hatékony 50 LE négyhengeres E-TVCS dízelmotorja által nyújtott teljesítményből.

A sebességváltó választék között szerepel a HST Plus az automatikus hidraulikus váltó, a Dual Speed rendszer- olyan teljesítménynövelő funkciókkal, mint a terhelésérzékelés, az automatikus gáz és a gázadásos előrehaladás a Kubota Glideshift-hez, hogy a kuplung kevesebbet legyen használva haladás közben, Illetve egy gazdaságos, teljesen szinkronizált sebességváltó (FST) is elérhető. A Kubota hárompont függesztése könnyed munkavégzést biztosít az alapfelszereltséget képező két kiadószeleppel, valamint a független, hátsó TLT-rendszerrel és az innovatív, elektrohidraulikusan kapcsolható TLT-kapcsolóval.

A kiválóan manőverezhető 4WD L2501 kiemelkedő vonóerőt és tapadást biztosít szinte bármilyen munkakörülményben. A ferde fogaskerekes mellső tengelyével könnyebben és szűkebben tud fordulni.

Kubota által tervezett homlokrakodók is rendelkezésre állnak, hogy megfeleljenek a magas igényeknek, valamint biztosítsák a pontos irányítást és az egyszerű kezelhetőséget. Az L2 sorozat választható bukókerettel vagy teljesen integrált, klímás fülkével, amely az egész évben történő munkavégzéshez kínál megfelelő munkakörnyezetet. A tágas fülke kiváló kilátást biztosít miden irányban, valamint deluxe ülést, szervokormányt, könnyen kezelhető Intellipanel-et a valós idejű üzemeltetési adatok eléréséhez. Ergonómiailag elhelyezett kezelőszerveket és működtető karokat a traktor tökéletes összhangjához.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő