Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

L2602

L2602
<no value>L2602
<no value>L2602
<no value>L2602

L2602

Ha teljesítményét a legmagasabb szintre akarja emeli, az L2602 modell prémium specifikációt kínál, ennek célja a felhasználók számára nyújtott páratlan teljesítmény, biztonság és kényelem biztosítása.

Az L2602-őt a nagy teljesítmény és nyomaték elérésére fejlesztették ki. Egy 62 lóerős Kubota Common Rail dízelmotorral rendelkezik. Dízel részecskeszűrő (DPF) kipufogógáz kezelő rendszerrel és kipufogógáz-visszavezető rendszerrel (EGR) van ellátva. Ezáltal a motort nemcsak tisztábbá és üzemanyag-hatékonyabbá teszi, de A IV. Szakasz emisszió követelményeinek is megfelel. A maximális hatásfok és teljesítmény érdekében HST Plus hidrosztatikus 3 fokozatos sebességváltót és Dual Speed rendszert kínál, amely 6 tartományú sebességváltót biztosít. Ezenkívül terhelés érzékelő - átesésvédő funkció biztosítja, hogy a motor minden feladathoz optimális teljesítményt nyújtson, miközben az automatikus gázvezérlés biztosítja, hogy a motor fordulatszáma megfelelő legyen az elvégzendő feladathoz.

Az L2602 prémium Grand Cab új szintű kényelmet, helyet és láthatóságot kínál. Széles ajtókkal a könnyebb belépés érdekében a fülkét nagyobb lábtérrel, sok hellyel és nagy tárolórészekkel rendelkezik, míg a széles üvegezés minimalizálja a holt területeket és lehetővé teszi a jobb láthatóságot. Szintén kényelmi funkciók közé tartozik a deluxe rugós ülés, a 12 V-os aux csatlakozó az elektronikus eszközök töltéséhez, a szervokormány, valamint az egyszerűen használható Intellipanel a valós idejű üzemeltetési adatokhoz, valamint az ergonómiailag elhelyezett kezelőszervek és karok.

A kivállóan manőverezhető 4WD L2-602 kiemelkedő vonóerőt és tapadást biztosít szinte bármilyen munkakörülményben. A ferde fogaskerekű mellső hídjával könnyebb és szűkebb fordulást is. biztosít A Kubota által tervezett homlokrakodók is rendelkezésre állnak, hogy tökéletesen megfeleljenek a teljesítmény igénynek, illetve hogy biztosítsák a pontos vezérlést és az egyszerű működtetést.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő