Két-KATA Kft.
Hivatalos Kubota márkakereskedés
Motor
Motor

Teljesítmény, amelyre támaszkodhat

Erős szív dobog az M5001N motorháztetője alatt. Az új V-3800 TIE 4F 4 hengeres motor, 3B kibocsátási szinttel, 73 lóerős (a 97/68 / EK irányelv szerint).

Egy extra teljesítmény

Az M5071N motorháztető alatt 3,8 l-es motor található , amely ebben a lóerő-osztályban egyedülálló. Ez a nagy henger ürtartalmú motor az M5071N modell számára biztosítja a megfelelő teljesítményt minden feladathoz.

Tiszta technológia

Az új motor dízel részecskeszűrő megbízhatóan csökkenti a károsanyag kibocsátást. A két elektronikus motor fordulatszám beállítás lehetővé teszi az ismétlődő munkafolyamatok kényelmes és gyors beállítását, ami nemcsak hasznos, hanem időt is takarít meg.

Kényelmes sebességfelügyelet

A motorok új elektronikus fordulatszám-vezérlővel rendelkeznek, amellyel a motor fordulatszáma szabályozható. Az RPM üzemmód rendszer aktiválása után a sebesség állandó marad, még akkor is, ha az energiaigény változik. Ennek eredményeként a kardántengely-hajtott munkagépeket állandó fordulatszámon lehet üzemeltetni.

Új üzemanyagtartály

Három tartály helyett, amint az elődei használtak, az M5001N-nek csak két nagy tartálya van a fülke alján. Ez nem csak nagyobb kapacitást és ezáltal hosszabb használati időt, hanem magasabb kényelmet is biztosít. Az új tartály kialakítás jobb kilátást biztosít a hátsó rész felé, mivel nincs szükség hátsó tartályra. Valamint mivel a három tartály helyett két tartály van, az üzemanyag-fogyasztásmérő pontosabb értéket jelez.

Hajtáslánc
Hajtáslánc

Sima váltás a nehéz körülmények között is

A Kubota M5001N berendezésnél kétféle sebességváltó közül választhat: az egyik sebességváltó 18 előremeneti és 18 hátrameneti fokozattal, a másik egy komfort sebességváltó 36 előremeneti és hátrameneti fokozattal és két terhelés alatt váltható sebességfokozattal . Függetlenül attól, hogy melyiket választja - jó választás. Nagy hatékonysággal alacsony és magas sebességnél is a finoman harmonizált sima váltások biztosítják az elégedettséget, a megbízhatóságot és a gazdaságosságot.

Egy másik fejlesztés a tengelykapcsoló oldó gomb a 36/36 sebességváltón mint alapfelszereltség; a tengelykapcsoló oldó gomb növeli a kezelő kényelmét a könnyű sebességváltással, csak nyomja meg a gombot, és váltson a 6 fokozat között.

Villámgyors sebességváltás terhelés alatt

A 36E / 36H sebességváltó kétsebességű technológiája villámgyors váltást tesz lehetővé. A növekvő terhelés esetén Hi helyzetben egyszerűen csak nyomja meg a Dual Speed ​​gombot a váltókaron. Ezután csökken a haladási sebesség, és megnő a nyomaték.

Gyors haladás és üzemanyag-megtakarítás

A sebességváltó overdrive funkciója alacsony motor fordulatszámot tart nagy sebességű haladáskor. A 40-ECO sebességváltóval gyorsan eljut a rendeltetési helyére, miközben üzemanyagot takarít meg és csökkenti a zajterhelést is.

Könnyű irányváltás

Az M5001N elektrohidraulikus irányváltókarjának köszönhetően a kuplungpedál használata nélkül gyorsan és egyszerűen meg lehet változtatni a menetirányt. Egyszerűen mozgassa az elektrohidraulikus váltókart előre vagy hátra.

Bukókeret
Bukókeret

Akadálymentes kilátás

Az M5001N DTH kivitelben is kapható bukókerettel ellátva. Ezen fülke nélküli traktorok előnyei nyilvánvalóak: akadálytalan be és kiszállás a járműbe és a járműből, valamint a munkaeszközök, a megmunkált terület és a növény kultúra tökéletes áttekintése.

A bukókeret egyszerűen kezelhető

A keret kényelmesen kihajtható vagy behelyezhető, ami praktikus, ha alacsonyabb magasságra van szükség, például alacsony épület bejáratnál. Két könnyen hozzáférhető csap segítségével egyszerűen és könnyedén behajtható a bukókeret. Csak ki kell lazítania a csapokat, majd beállítania a keretet, majd újra rögzítenie és kész!

Ideális ergonómia és vízállóság

A DTH-modellek vezérlőelemei kényelmesen a vezetőülés jobb oldalán helyezkednek el. Az összes kapcsoló és kar ergonómiailag optimalizált, és különösen könnyedén működtethető. A traktor új műszerfalát úgy tervezték, hogy akadálytalan kilátást biztosítson Ön előtt. Mivel a traktorok munkájához nem jár optimális időjárási garancia, az összes műszer és kezelőszerv teljesen vízálló. Még a súlyos felhőszakadások sem okoznak problémát.

Hidraulika/Függesztőmű/Csatlakoztatás
Hidraulika/Függesztőmű/Csatlakoztatás

Az M5001N könnyedén felveszi a nehéz terheket

Több erő és teljesítmény minden feladathoz ez az M5001N emelőrendszerének jelmondata. A stabil II. Kategóriájú 3 pontos függesztőműjének köszönhetően a traktor könnyedén képes megemelni a nehéz munkaeszközöket. 2300 kg teherbírás önmagáért beszél. Valóban értékelni fogja a nagyobb emelőképességet olyan területeken, ahol korábbi traktorja elérte a korlátját.

Hidraulika fokozott rugalmassággal

Ami a hidraulikus rendszert illeti, az M5001N bukókeretes verziója jó választás. Lehetősége van a traktor mellső és hátsó részén található hidraulikus csatlakozások számának a szokásos kettőről ötre történő növelésére.Az öt hidraulikus csatlakozó áramlásszabályozóival lehetővé teszi, hogy egyszerre több feladatot végezzen egyetlen géppel akár öt vezérlőegység használatával , ami nagyban megkönnyíti a legigényesebb feladatok elvégzését is. A Kubota erősebb hidraulikus szivattyúval is ellátta az M5001N-t. Az M5101N modell megnövelt 69 l / perc kapacitása képezi a termelékenység és teljesítmény alapját.

Elektrohidraulikus kardántengely

A független 540 / 540E kardán hajtás alapkivitelben elérhető, és egy gombnyomással be- és kikapcsolható. Opcionálisan kérhető a1000 kardántengely is. A kardántengely önműködően modulálódik, így még a nehéz berendezések is simán indulnak. A hátsó kardántengely kikapcsolásakor a kardántengely fék automatikusan aktiválódik, és a munkaeszköz biztonságosan leáll. A kezelő kiválaszthatja az ECO kardántengely fordulatszámot, amely automatikusan beállíthatja a motor fordulatszámát a megfelelő TLT fordulatszámra, hogy megóvja a tengelycsonk esetleges sérüléseit.

Manőverezhetőség
Manőverezhetőség

Az elülső tengely ferde fogaskerék-meghajtással és a megdöbbentő 55 ° -os kormányzási szöggel biztosítja az M5001N egyedülálló mozgékonyságát. Ezért a traktor ideális a szűk helyeken végzett munkákhoz.

Puha, talajkímélő fordulás

A kétsebességű Bi speed fordulás, amelyet csak a Kubota biztosít, még könnyebbé teszi a kanyarodást. Ha az első kerekek kormányzási szöge meghaladja a 35 ° -ot, akkor az első kerekek sebessége majdnem megduplázódik a hátsó kerekekéhez képest. Ez lágyabb és szűkebb fordulást eredményez, ami különösen gyengéd a talajhoz. Választhat, hogy dolgozzon-e bi-speed fordulás rásegítéssel és vagy anélkül.

Nagy hasmagasság és a vezetési stabilitás

Első híd kialakítás szintén biztosítja az M5001N hatalmas szabad magasságát, amely osztályának legjobbja. Ez különösen akkor hasznos, ha ültetvénnyel foglalkozik, például gyümölcsösben és szőlőben, a sorokba legallyazott nyesedék már nem lehet akadály. A 80 mm-rel hosszabb tengelytáv további stabilitást és nagyobb kényelmet biztosít a traktor vezetése közben. Az 1.250 mm és 1.940 mm között állítható szélesség biztosítja a biztonságos munkát meredek terepen.

A négykerék-hajtás könnyen be- és kikapcsolható

A négykerék-hajtás be- és kikapcsolható egy gombnyomással. A legjobb az egészben, hogy a traktort még a mezőről az útra való kihajtásakor sem kell leállítani. Ezzel is elősegíti a termelékenységet , egy LED-jelző mutatja az aktuális be vagy kikapcsolt állapotot.

Nincs esélye a csúszásnak

Az M5001N modellen a limited slip differenciálzár az első tengelyen és a kapcsolható differenciálzár a hátsó tengelyen alapfelszereltség. Nagyobb stabilitást és tapadást, valamint sima haladást biztosítanak még a kihívást jelentő talaj- és terepviszonyok között is, még csúszás esetén is.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft.

featured-content-map

2118 Dány,
Zöld utca 20.

Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Óvja meg gépét a Kubota Care Program segítségével! Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő