Két-KATA Kft.
Hivatalos Kubota márkakereskedés
Motor

Teljesítmény, amelyre támaszkodhat

Erős szív dobog az M5001N motorháztetője alatt. Az új V-3800 TIE 4F 4 hengeres motor, 3B kibocsátási szinttel, 93 lóerős (a 97/68 / EK irányelv szerint).

Extra teljesítmény

Az M5071N motorháztető alatt egy 3,8 literes motor található, amely ebben a lóerő-osztályban egyedülálló, ez a nagy hengerürtartalmú motor biztosítja az M5071N modell számára a megfelelő teljesítményt minden feladathoz.

Tiszta technológia

Az új motor dízel részecskeszűrője megbízhatóan csökkenti a károsanyag kibocsátást. A két elektronikus motor fodulatszám memória lehetővé teszi az ismétlődő munkafolyamatok kényelmes és gyors beállítását, ami nemcsak hasznos, hanem időt is takarít meg.

Kényelmes motor fordulatszám vezérlés

A motorok új elektronikus fordulatszám-szabályozóval rendelkeznek, amellyel a motor fordulatszáma szabályozható. Az RPM üzemmód rendszer aktiválása után a sebesség állandó marad, még akkor is, ha az energiaigény változik. Ennek eredményeként a kardántengellyel-hajtott munkagépeket állandó teljesítménnyel lehet üzemeltetni.

Új üzemanyagtartály

Három tartály helyett, amit az elődei használtak, az M5001N-nek csak két nagy tartálya van a fülke alján. Ez nem csak nagyobb kapacitást és ezáltal hosszabb használati időt, hanem magasabb kényelmet is biztosít. Az új tartály kialakítás jobb láthatóságot biztosít a hátsó rész felé, mivel nincs szükség hátsó tartályra. Valamint mivel három tartály helyett két tartály van, az üzemanyag-fogyasztásmérő szintén pontosabb értéket jelez.

Váltó

** Sima váltás a nehéz körülmények között is**

A Kubota M5001N berendezésnél kétféle sebességváltó közül választhat: az egyik sebességváltó 18 előremeneti és 18 hátrameneti fokozattal, a másik egy komfort sebességváltó 36 előremeneti és hátrameneti fokozattal és két terhelés alatt váltható sebességfokozattal . Függetlenül attól, hogy melyiket választja - jó választás. Nagy hatékonysággal alacsony és magas sebességnél is a finoman harmonizált sima váltások biztosítják az elégedettséget, a megbízhatóságot és a gazdaságosságot.

Egy másik fejlesztés a tengelykapcsoló oldó gomb a 36/36 sebességváltón mint alapfelszereltség; a tengelykapcsoló oldó gomb növeli a kezelő kényelmét a könnyű sebességváltással, csak nyomja meg a gombot, és váltson a 6 fokozat között.

Villámgyors sebességváltás terhelés alatt

A 36E / 36H sebességváltó kétsebességű technológiája villámgyors váltást tesz lehetővé. A növekvő terhelés esetén Hi helyzetben egyszerűen csak nyomja meg a Dual Speed ​​gombot a váltókaron. Ezután csökken a haladási sebesség, és megnő a nyomaték.

Gyors haladás és üzemanyag-megtakarítás

A sebességváltó overdrive funkciója alacsony motor fordulatszámot tart nagy sebességű haladáskor. A 40-ECO sebességváltóval gyorsan eljut a rendeltetési helyére, miközben üzemanyagot takarít meg és csökkenti a zajterhelést is.

Könnyű irányváltás

Az M5001N elektrohidraulikus irányváltókarjának köszönhetően a kuplungpedál használata nélkül gyorsan és egyszerűen meg lehet változtatni a menetirányt. Egyszerűen mozgassa az elektrohidraulikus váltókart előre vagy hátra.

Fülke

** A parancsnokiközpont hosszú munkanapokon**

Nagy, nagyon tágas, tökéletes ergonómia. Az M5001 végtelenűl kényelmes. Lapos padlófülke biztosítja a kellemes és eredményes munka előfeltételeit. így teljes mértékben a munkájára koncentrálhat és a legjobb eredményeket érheti el anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene hoznia a kényelem szempontjából.

A kormánykerék és a kézre eső kezelőszervek

Az M5001N praktikus kormányoszlopa 40 ° -kal megdönthető. Amikor kiszáll egyszerűen előre kell döntheti. És amikor hátradől az ülésen, gyorsan visszaállíthatja az eredeti munka helyzetbe. A fülke padozata még egyszerűbbé teszi a be- és kijutást. A kormánykerék kezelő felé való szögét a Kubota optimalizálta a fülke számos intelligens innovációjaként.
**
Optimális vezérlés és működés**

A műszerfalról beszélve: A Kubota többfunkciós Intellipanel több irányból is kiválóan olvasható LCD kijelzővel van ellátva, amin egy pillanat alatt előhívhatja az összes fontos működési adatot és funkciót. Az összes kezelőszerv a vezetőülés jobb oldalán található, könnyen elérhető ergonómiailag kényelmes helyzetben a biztonságos működtetés végett.
**
Lekerekített ablakok**

Annak érdekében, hogy minden oldalról még jobb kilátást kapjon, a Kubota lekerekítette a fülke ablakait. Ennek az új tulajdonságnak a pozitív hatása, hogy az M5001N fülkét még nagyobbnak érzi, mint valójában. Ezenkívül csökken a visszaverődés. A Kubota emellett megnövelte a fülke ajtajának üvegfelületét is, ami még könnyebbé teszi a fülkébe történő be- és kijutást.

Kellemes légkör mindenkor

Az M5001N alapfelszereltségű klímaberendezése és erős fűtési rendszere minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít a fülkében.

Hidraulika/Függesztőmű/Csatlakoztatás

** Az M5001N könnyedén felveszi a nehéz terheket**

Több erő és teljesítmény minden feladathoz ez az M5001N emelőrendszerének jelmondata. A stabil II. Kategóriájú 3 pontos függesztőműjének köszönhetően a traktor könnyedén képes megemelni a nehézgépeket. 2300 kg teherbírás önmagáért beszél. Valóban értékelni fogja a nagyobb emelőképességet azokon a területeken, ahol korábbi traktorja elérte korlátját.

A hidraulika fokozott rugalmassággal

Ami a hidraulikus rendszert illeti, az M5001N fülkés verziója jó választás. Lehetősége van a traktor elülső és hátsó részén található hidraulikus csatlakozások számának a szokásos kettőről ötre történő növelésére. Mind az öt hidraulikus csatlakozó áramlásszabályozóval van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több feladatot végezzen. Egy géppel akár egyszerre öt vezérlőegységet is használatával nagyban megkönnyíti a legigényesebb feladatok elvégzését is A Kubota erősebb hidraulikus szivattyúval is ellátta az M5001N-t. Az M5101N fülkés modell akár 69 l / perc kapacitása képezi a termelékenység és teljesítmény alapját.

Elektrohidraulikus kardántengely

A független 540 / 540E kardán hajtás alapkivitelben elérhető. A TLT egy gombnyomással be- és kikapcsolható. Opcionálisan elérhető az 1000 kardántengely is. A kardántengely önműködően modulálódik, így még a nehéz berendezések is simán indulnak. A hátsó kardántengely kikapcsolásakor a kardántengely féke automatikusan aktiválódik, és a munkaeszköz biztonságosan leáll. A kezelő kiválaszthatja az ECO kardántengely fordulatszámot is, amihez automatikusan beállíthatja a motor fordulatszámát a megfelelő fordulatszámra, hogy megóvja a tengelycsonk esetleges sérüléseit.

Manőverezhetőség

Az első tengely ferde fogaskerék-meghajtással és a megdöbbentő 55 ° -os kormányzási szöggel biztosítja az M5001N egyedülálló mozgékonyságát. Ezért a traktor ideális a szűk helyeken végzett munkákhoz.

Puha, talajkímélő fordulás

A kétsebességű Bi speed kanyarodás csökkentő rendszer, amelyet csak a Kubota biztosít, még könnyebbé teszi a kanyarodást. Ha az első kerekek bekormányzási szöge meghaladja a 35 ° -ot, akkor az első kerekek sebessége közel megduplázódik a hátsó kerekekéhez képest. Ez lágyabb és szűkebb fordulást eredményez, ami különösen gyengéd a talajhoz. Választhat, hogy dolgozzon-e bi-speed fordulás rásegítéssel és vagy anélkül.

Nagy hasmagasság és a vezetési stabilitás

Első tengely szintén biztosítja az M5001N hatalmas szabad magasságát, amely osztályának legjobbja. Ez különösen akkor hasznos, ha ültetvénnyel foglalkozik, például gyümölcsösben és szölöben, ahol a sorokba legallyazott fa már nem lehet akadály. A 80 mm-rel hosszabb tengelytáv további stabilitást és nagyobb kényelmet biztosít a traktor vezetése közben. Az 1.250 mm és 1.940 mm között állítható szélesség biztosítja a biztonságos munkát meredek terepen is.

A négykerék-hajtás könnyen be- és kikapcsolható

A négykerék-hajtás be- és kikapcsolható egy gombnyomással. És a legjobb az egészben, hogy a traktort még a munkaterületről az útra való kihajtásakor sem kell megállítani. Ez elősegíti a termelékenység fenntartását, egy LED-jelző mutatja az aktuális be vagy kikapcsolt állapotot.

Nincs esélye a csúszásnak

A limited slip differenciálzár az első tengelyen és a kapcsolható differenciálzár a hátsó tengelyen alapfelszereltség az M5001N modellen. Nagyobb stabilitást és tapadást, valamint sima utazást biztosítanak még kihívást jelentő talaj- és terepviszonyok között is, akár csúszás esetén is.

Kérjen ajánlatot!

Keresse szakértő kollégáinkat, szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük, a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

A Két-KATA Kft csapata

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft.

featured-content-map

2118 Dány,
Zöld utca 20.

Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

Két-KATA Kft. csapata
Ismerje meg a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Óvja meg gépét a Kubota Care Program segítségével! Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő