Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

ST401

ST401 Kubota compact tractor
<no value>ST401 Kubota compact tractor

ST401

Kompakt és könnyű. Az ST401 kompakt traktor lenyűgözően hatékony és gyors, kiemelkedő hatékonyságot és fokozott termelékenységet biztosít.

Erős, gazdaságos és rendkívül csendes, 40 lóerős, 4 ütemű, 3 hengeres E-TVCS dízelmotorral van ellátva. 3 tartományú hidrosztatikus sebességváltóval, nagy teljesítményű hidraulikával és 3 kiadószeleppel, hogy minden tekintetben megfeleljen a professzionális alkalmazások széles körének. A független középső és hátsó kardántengelyt is kapott a traktor. Valamint egy többfunkciós egykaros vezérlés biztosítja, hogy könnyebben kezelje a munkagépet a jobb teljesítmény elérése érdekében.

A homlokrakodós munkát, vagy a kaszálási feladatokat könnyedén végezheti a hidrosztatikus szervokormánynak köszönhetően. A precíz sebességtartó automatika és a Kubota Bi-Speed Turn rendszere a szűkebb fordulásokat biztosítja valamint minimálisra csökkenti a taposási károkat. A traktor ívelt motorházteteje jobb rálátást nyújt, ergonómikusan elhelyezett kezelőszervek, könnyen olvasható műszerfal és tágas, jó kilátást biztosító gyárilag felszerelt, légkondicionált fülkével is ellátható, amely a maximális kényelmet biztosítja egész évben.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő