Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

Z122R

Z122R
<no value>Z122R
<no value>Z122R
<no value>Z122R

Z122R

A Z122R kiváló lakossági fűnyíró. Kétkaros kormányzási rendszerével, kimagasló manőverező képességével és reagálóképességével örömmel fogja szolgálni a felhasználókat.

Kombinálja a kényelmet és a stílust: Kényelmesen tarthatja karban területeit az állítható ülésnek, a széles lábtámasznak köszönhetően. Büszke lesz a gépe robusztus kialakítására és modern megjelenésére.

Teljesítmény: A gép lenyűgöző hatékonyságú, egyszerűen kezelhető a vágási magasság beállítótárcsának (a vágóasztal lábbal emelhető a vágási magasságállító tárcsa pedig kézzel pontosan állítható) köszönhetően. A 107cm (42 hüvelyk)széles vágóasztalt egy erős 19 lóerős benzinmotor hajtja meg.

Fektessen be a fenntarthatóságba: A Z122R hegesztett vázra épül fel, amely nagy szilárdságot biztosít minden mechanikai igénybevétellel és rezgéssel szemben. Rendkívül alacsony a karbantartási igénye, köszönhetően az élettartamra zsírzott csapágyaknak és a karbantartást nem igénylő integrált hajtóműnek köszönhetően.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő