Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés

ZD1211

ZD1211
<no value>ZD1211
<no value>
<no value>

ZD1211

A Kubota vadonatúj ZD1211 dízel helybenforgó fűnyíróját nagy területek kezelésére tervezték, hogy kimagasló minőséget, hatalmas teljesítményt, maximális kényelmet és tartósságot biztosítson.

Továbbfejlesztett fűnyíróasztal a profi szakemberek számára: A Kubota ipari fűnyírója tovább fejlődött és folyamatosan tovább fejlődik minden új generációval. A ZD1211 egy három pengéjű, 140 mm mély asztallal rendelkezik, amely a lapos kialakítással és a Kubota egyedülálló terelőlap-rendszerével, amely a fű egyenletes talajra juttatását biztosítja, garantálja az egyenletes vágást és a finom talajtakarást.

Új függesztett ülés: A kényelmesebb ülés csökkenti a kezelő fáradékonyságát és nagyobb termelékenységet jelent. Kettős állítható kartámasszal, magasabb háttámlával és deréktámasszal a teljesen párnázott és számos helyen állítható ülés magas szintű kényelmet biztosít. Az ülés felfelé, előre és hátra is állítható, hogy a kezelő könnyedén megtalálja a számára megfelelő optimális kényelmet.

Könnyű fűkasza és motor hozzáférés: A ZD1211 fűnyírót úgy tervezték, hogy hosszabb ideig tartsuk munkában a karbantartási leállások között mint elődjeit. Ha azonban karbantartásra van szükség, biztos lehet benne, hogy az összes alkatrészt és funkciót gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti és tartja karban. A motorháztető kiválóan védi a motort, mégis egyszerűen nyitható, így a karbantartási pontokhoz könnyű hozzáférést biztosít.

Videó

Videó
ZD1211 ismertető videó
Ebben a videóban ismertetjük a Kubota ZD1211 típusú ipari fűnyíró minden fontos tulajdonságát. A következő részekre bontva: kaszaszerkezet, általános jellemzők, motortér, kezelés, hogyan működik a gyakorlatban és fordulékonyság.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő