Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés
G széria

Gyors és hatékony, a G sorozatú fűnyírók erős dízelmotorokkal vannak ellátva (23 és 26 LE), valamint több változatban is elérhetőek (alacsony vagy magas ürítésű kialakítás). A „Twin Cut” kaszaszerkezet (G23-II: 122 cm / G26-II: 137 cm) ellentétesen forgó szinkronizált pengéi kielégítik a legmagasabb igényeket is . A G szériás ipari fűnyírók kivételes vágási minőséget és fűgyűjtést biztosítanak.

Könnyű vezetés: A hidrosztatikus kormányzás könnyűvé teszi a manőverezést, energiát takarít meg és megkönnyíti a fűnyírást a fák körüli szúk helyeken.

A tengelyen és fogaskerekes rendszeren hajtott «Twin Cut» kasza szerkezet ellentétesen forgó pengéi 12 cm-es lefedettsége, valamint a kaszaszerkezet tetején található állítható légbevezetők mindig tiszta vágást biztosítanak. Ezután a levágott fű a széles ürítőcsatornán keresztül a gyűjtőbe került.

Optimális teljesítmény: A mechanikus sebességváltó nagyon hatékony, minden körülményben biztosítja a szükséges energiát a kerekekhez és a vágókésekhez az optimális nyírás elérés érdekében

Könnyű munkavégzés : A kerékfelverődéstől védett üléséről precízen vezérelheti a fűnyíró működését a bal oldalon kényelmesen csoportosított vezérlőkarok segítségével. Az Easychecker® műszerfalon láthatja a; digitális üzemóra számláló, fordulatszám-számláló és üzemanyag-mérő adatait.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő