Két-KATA Kft
Hivatalos Kubota márkakereskedés
GR széria

A körülményektől független hibátlan minőségű fűnyírásuk és fűgyűjtésük miatt, a GR sorozatú fűnyírók a büszkeséget képviselik a lakossági szektorban. Két fajta dízelmotorral (13,5 vagy 21 LE) és két (107 és 122 cm) kaszaszerkezettel is elérhetőek .

Optimális nyírási minőség : A vonzó kialakításon túl a Kubota GR sorozatú fűnyírók maximális kényelmet kínálnak. Lapos kezelői fedélzet és rugóztatott üléssel, amely súly és helyzet beállítással is rendelkezik. Az ergonómikus kialakítású lábpedállal vezérelt nagy rugalmasságú hidrosztatikus sebességváltó maximálisra növeli az Ön kényelmét munka közben.

Egyedülálló kialakítás : A robusztus dízelmotor, a kiváló hajtóművel és a kardántengely meghajtású kaszaszerkezettel kombinálva a kimagasló megbízhatóságot garantál.

Az Ön igényeinek megfelelően : Ezek a fűnyírók különféle változatokban kaphatók oldalsó vagy hátsó ürítőrendszerrel, valamint opcionálisan kérhető mulcsozó készlettel is rendelkezésre áll. Ezen túlmenően 250, 350 vagy 450 literes fűgyűjtőket lehet felszerelni .

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bátran, bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük a lehető legpontosabb válasz érdekében írja le, pontosan melyik típusú géppel kapcsolatban érdeklődik, vagy milyen alkatrészt keres.

Köszönjük!

Köszönjük regisztrációját

Köszönjük regisztrációját! Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Upsz! Valami hiba történt

Hiba történt a nyomtatvány kitöltése közben. Kérem próbálja újra.

Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Szükséges mező
Köszönjük hogy elküldte jelentkezését

Két-KATA Kft

featured-content-map
Zöld út 20.
Dány, 02118
Nyitvatartási idő
Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00

Rólunk

alt
Ismerje meg jobban a Két-KATA Kft.-t! Tudjon meg többet

130. évfordulóját ünnepli a Kubota!

Április 3-án a Kubota Corporation, a világ egyik vezető gép- és motorgyártója több, mint egy évszázados piaci jelenlétét ünnepli. Tovább olvasok
Cím
Nyitvatartási idő